Máxima in Utrecht - protest


Hier weer eens een teken van leven van het Comite Mars op de Oranjes.

Onderstaande oproep, onlangs verspreid door de organisatie "Onkruit vergaat niet", wordt enthousiast ondersteund door ons Comite.

De misselijkmakende promotietoer van M. en W.A., waarvan na elke etappe weer dezelfde stompzinnige, kritiekoze beelden vertoond worden in de media, loopt godzijdank bijna ten einde. Utrecht wordt op 14 november het laatste slachtoffer van het charme-offensief van het koninklijk paar.

Een goede gelegenheid voor een degelijk protest tegen het Koninklijk Huis en de monarchie. Komt allen!!

Comite Mars op de Oranjes.

+++++++++++++++++++++ AANKONDIGING:

MAXIMA IN UTRECHT

Op woensdag 14 november a.s.

- Kom ook en protesteer tegen deze oranje franje.
- Neem je eigen spandoek(je) mee
- Zorg dat je om 13.00u op het Domplein bent in Utrecht

Vrijheid van meningsuiting moet ook gelden als het tegen de koninklijke familie is gericht. Dus moet het ophouden van spandoeken langs de route mogen, zonder gehinderd te worden door lastige politiemensen. Zij zeggen dit te respecteren zolang de teksten niet beledigend zijn… Wanneer is het voor hun belediging???

Laten we met zoveel mogelijk spandoeken langs de route gaan staan.

Ben je tegen de geldverslindende monarchie, vind je het niet kloppen zoals Maxima voorrang krijgt met haar verblijfsvergunning en/of ben je niet gelukkig met de toekomstige schoonouders van het Nederlandse koningshuis, dan ben je van harte welkom deel te nemen aan dit protest! (wellicht dat er ook nog een heleboel andere redenen zijn te bedenken tegen de komst van Maxima in Utrecht).

Als Maxima realistisch wil kennis maken met Nederland, mag ze ook kennis maken met activisme en vrijheid van meningsuiting.

Info over de acties: 06-23555247