Beste anti-monarchisten,

 

Hier twee mededelingen.

 

 

-- Comite Mars op de Oranjes brengt schitterende Compact Disc uit -- --

 

Het Comite Mars op de Oranjes, oftwel Comodo, heeft op de valreep besloten ook een culturele bijdrage te leveren aan de feestelijkheden van het komende weekend. Het betreft hier een feestelijke compact disc waarin diverse binnen- en buitenlandse topacts de vloer aanvegen met het verschijnsel "monarchie" en met name het Nederlandse koningshuis.

 

Voor slechts 6 euro kan deze schitterende schijf, 100 procent vol en gejat, in jouw bezit komen. Verspil dus niet je geld aan het Nationaal Huwelijkscadeau, maar bestel vandaag nog de schitterende Comodo CD, om ook na 2 februari nog na te blijven genieten van het huwelijksfeest!

 

 

-- Twee Februari --

 

Het Nederlandse Koningshuis, onze nationale trots, die zich destijds zo heldhaftig tegen de nazis heeft verzet, heeft zich inmiddels tot de tanden toe bewapend en beveiligd om hun feestje komende zaterdag aangenaam te laten verlopen. Wij wensen alle alternatieve feestgangers veel succes en plezier, of het nu op de Dam is, het Koningsplein, in Wassenaar, in het wit, zwart of oranje. Er is geen officiŽle Comodo-actie, dus doe je eigen ding!

 

Wij wensen iedereen die net als ons gebukt gaat onder de infantiele oranjeterreur veel sterkte in de komende dagen. Hou vol!

Het feit miljoenen gekken zaterdag met oranje vlaggetjes en hoedjes gaan rondlopen betekent nog niet dat ze gelijk hebben.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

- landelijk comite Mars op de Oranjes -

 

 

CD te bestellen door 6 euro over te maken op giro 6017832 tnv COMODO, Leiden. Je krijgt deze dan z.s.m.