Merchandising
Video | T-Shirts | Bivak | Buttons | Flyers/Posters/Quiz
alles met een * is pas toegevoegd

ATTENTIE: ALLES IS OP - NIKS MEER BESTELLEN AUBPromotie Video van COMODO!
Klik op het plaatje boven om er een idee van te krijgen.
Het bovenstaande is in Real Video 40kbps formaat voor 56k modems (2363kb groot).

Een prachtig mogelijkheid om weer eens toe te geven aan uw TV-verslaving en lui achterovergezakt met chips en bier in de hand eens te zien wat voor duistere praktijken COMODO aan het uitbroeden is. Op deze 7 minuten lange video valt te zien dat COMODO de route inspecteert en hoe zij zich voorbereiden op de GROTE dag. Er zijn maar een beperkt aantal video's beschikbaar, maar als u zeer grote interesse in deze video heeft kunt u digitaal contact opnemen met COMODO via het volgende e-mail adres: beakomt@squat.net
Ze kosten 20,- per stuk.


Unieke T-shirts voor het hele gezin!
(klik op de shirts voor details)

In de maten XL, L en M NIET MEER verkrijgbaar in de kleuren oranje, rood en groen. De t-shirts kosten 17 gulden 50 per stuk. Op de voorkant staat het COMODO-logo (met guillotine), op de achterkant staan de wetsteksten die betrekking hebben op Majesteitsschennis. Je kunt de trotse drager van dit te gekke t-shirt worden door het bedrag in een envelop op te sturen naar COMODO afdeling Utrecht, postbus 85069, 3508 AB in Utrecht. Zet in een begeleidend briefje, je maat, de kleur van het gewenste t-shirt, je adres en eventueel telefoonnummer. Het t-shirt ligt dan binnen 10 dagen bij jou in de bus.

Uniseks Bivakmuts

Deze oranje uniseks Bivakmuts is een genot voor ieder hoofd. Je kunt m in bezit krijgen door 10 gulden in een envelop op te sturen naar COMODO afdeling Utrecht, postbus 85069, 3508 AB in Utrecht. Levertijd max. 10 dgn.


Je ziet het goed. Zes oranje prachtbuttons waar je voor, tijdens en na Koninginnedag de blits mee kunt maken. Voor vijf gulden sturen we je binnen 10 dagen 2 buttons van jou keuze. Twijfel niet langer en doe vijf gulden in een envelop en stuur deze op aan COMODO afdeling Utrecht, postbus 85069, 3508 AB in Utrecht. Vermeld in een begeleidend briefje de Buttons van je keuze, je naam, adres en eventueel je telefoonnummer. 


en de Grote COMODO Quiz!

Wil je helpen om posters, flyers en de grote COMODO-Quiz te verspreiden? Dan voldoet een mailtje naar beakomt@squat.net of stuur een briefje naar postbus 85069, 3508 AB in Utrecht. Vergeet niet het aantal posters/flyers te vermelden je naam en adres en (dat is belangrijk) je telefoonummer. (Dit alles is uiteraard gratis!)