Persbericht Vrijdag 28 april van COMODO:
Taart retour afzender. Superdriek getaart.

Hoe tomaat gooiende SP-jongeren van "ROOD" slagroomwit wegtrokken.

Vandaag, vrijdag 28 april is senator van de Eerste Kamer, Driek van Vught door COMODO-afdeling Katwijk getaart. Eerder vandaag brachten Driek en enkele zijn ROODe rakkers een taart naar het gebouw van anarchistisch collectief EuroDusnie. Hij kwam daar een taart aanbieden aan het Comité 'Mars op de Oranjes' , dat door hem verantwoordelijk wordt gehouden voor de op koninginnedag door de gemeente Leiden afgekondigde ‘noodverordening.
Omdat niemand van COMODO werd aangetroffen werd de taart bij een verbaasde bewoner van het gebouw achter gelaten.
COMODO heeft onmiddellijk besloten de taart te retourneren aan de afzender.

COMODO
 

Beste ROODe rakkers,

Fijn dat jullie zo voor het oranje  volksfeest opkomen. Wij van COMODO snappen ook best wel dat jullie van het Oranje-feest houden en met een zekere weemoed het oranje vlaggengewapper gade slaan. Immers ten tijde van algehele verrechtsing, in een tijd waar bijna niemand meer het rode vaandel ter hand wil nemen komt het oranje volksfeest misschien nog wel het dichtst in de buurt van jullie verlangen naar een rode vaandelzwaaiende proletarische massa.
Dat Koninginnedag een nationalistisch karakter heeft stoort jullie blijkbaar niet. Mogen wij daaruit opmaken dat ook de SP, net als zoveel communistische partijen het pad zijn opgegaan van het rode nationalisme? Zuganov, Milosevic, Guzman en vele andere staatscommunisten gingen jullie al voor.
Dat jullie nationalisten zijn is één ding waar we ons boos over maken maar wat ook vervelend is, is dat jullie op een uiterst leeghoofdige en populistische wijze COMODO de schuld in de schoenen proberen te schuiven van de op koninginnedag in Leiden geldende 'noodverordening'.
Weten jullie soms niet dat alleen gemeente Leiden – en dus niet COMODO - bevoegd is een ‘noodverordening’af te kondigen?
Weten jullie niet dat deze gemeente zelf bij monde van Burgervader Postma heeft verklaard dat 'aangekondigde anti-monarchistische acties' niet de reden zijn voor de afgekondigde noodverordening?
Weten  jullie niet dat werpgroepen zoals TAART en Biotic Backing Brigade alleen veganistisch/biologische taarten serveren, en dus niet gepaaid kunnen worden met HEMA taarten?

Vandaar dat jullie de taart van ons terugkrijgen.

Weg met het kapitalisme! Weg met het oranje nationalisme! Weg met het rode nationalisme! Weg met het paarse nationalisme. Weg met al het nationalisme.

Geen Koningshuis, staat of kapitaal maar een paleis voor ons allemaal.

COMODO  squat.net/beakomt
 
 

terug naar de Pers pagina