Nieuws

Het Comitée "Mars op de Oranjes"
heet u welkom op deze site!
Algemeen Nieuws | Actiedagen | Nieuwsbrief | Web Nieuws
alles met een * is pas toegevoegd

ALGEMEEN NIEUWS

NIEUWSBRIEF

Abonneer uzelf op de nieuwsbrief en blijf daarmee digitaal op de hoogte!, zie de Contact pagina. De nieuwsbrief verschijnt enkele malen per jaar. Tussen door verschijnen de zgn. anti-monarchistische berichten.

WEB NIEUWS

* maart 2001 - Veel nieuwe directe links op de artikelenpagina. Paar nieuwe links. Nieuwtjes.

* 2 mei 2000 - De complete site herzien. Alle pagina's vernieuwd. Engelse pagina's ook.

29 april 2000 - Verslag van demo toegevoegd. 'Laatste nieuws' kopje verwijderd. Aankondiging verwijderd.

28 april 2000 - Persbericht over de taarting van Superdriek vandaag toegevoegd aan pers pagina. Foto's van de taartactie zijn online gezet op de pers pagina onder het persbericht. 'Allerlaatste Nieuws' toegevoegd waar morgen alle laatste nieuws wordt toegevoegd van de koninginnedag zelf.

27 april 2000 - Persbericht over het verstuurde faxbericht aan burgemeester & korpschef toegevoegd aan pers pagina.

26 april 2000 - 'Actiedagen' gedeelte toegevoegd aan deze nieuws pagina. Informatie over juridische hulp toegevoegd op deze en de 29 april pagina. Verder wat kleine dingen aangepast.

24 april 2000 - Het 'Pers' gedeelte van de 29 april pagina verplaatst naar een aparte 'Pers' pagina speciaal voor al onze persmuskieten. Op deze pagina maar een apart gedeelte voor de nieuwsbrieven gemaakt. Veel details van alle activiteiten zijn nu te bekijken op de 29 april pagina. De onthullende flyer valt te bezien op de 'Pers' pagina. Op Media & Links pagina een paar verwijzingen aangepast.

22 april 2000 - 'Aanhouding flyer uitdeler' stuk toegevoegd aan het persgedeelte van de 29 april pagina. Wat kranteartikelen toegevoegd op de Media Hypes pagina, de oudere artikelen op een aparte pagina geplaatst. De promotievideo van COMODO is nu digitaal te bezien en te bestellen. De link van NRG bijgewerkt.

17 april 2000 - 'Poster' verwijdert, wat ge-reorganiseerd en info over de activiteiten toegevoegd op de 29 april pagina. Een * toegevoegd voor elk deel waar iets aan is toegevoegd op een willekeurige pagina. Op de engelse pagina wat links toegevoegd. Een link over het programma van het bezoek van koningin toegevoegd op de links pagina. Een aantal mediaspektakels toegevoegd op de Media Hypes pagina.

9 april 2000 - Wat kranteknipsels toegevoegd op de Media Hypes pagina. Op de quiz pagina vermeld wat de te winnen prijzen zijn. Een plaatjes van de voorkant van de Grote COMODO Quiz toegevoegd op de Merchandising pagina. Link naar artikel toegevoegd op de Artikelen pagina. Link naar nederlandse MayDay 2000 toegevoegd op de Linken pagina. Het Manifest & eisenpakket is in het engels vertaald! De speeches van de onthulling van de Guillotine afgelopen zaterdag 1 april zijn nu te lezen op de 29 april pagina. Uiteindelijke infotoer data toegevoegd op de 29 april pagina.

30 maart 2000 - Infotoer & onthulling informatie toegevoegd op de 29 april pagina. Wat kranteknipsels toegevoegd op de Media Hypes pagina. COMODO quiz is verschenen en digitaal in te vullen, zie de Quiz pagina! Exclusief interview met COMODO verschenen, zie 29 april pagina of volg direct deze link. Op de voorpagina kunt u nu stemmen voor of tegen een noodverordening..

25 maart 2000 - Propaganda materiaal om te bestellen toegevoegd op de Merchandising pagina. Wat kranteknipsels toegevoegd op de Media Hypes pagina. De 29 april pagina ge-update.

18 maart 2000 - Een nieuwe pagina toegevoegd: Originele 29A Merchandising! May Day 2000 links toegevoegd op de links pagina. De 'Mail' pagina verandert in 'Contact'.

12 maart 2000 - Historisch materiaal toegevoegd op de artikelen pagina en een externe link. De jingles zijn wat luister-vriendelijk gemaakt. Verder wat kleine dingen aangepast. Het abonneren op de nieuwsbrief is nu werkend gemaakt, dus vul uw e-mail adres in!

10 maart 2000 - De 'Media Hypes' pagina is weer flink uitgebreid met o.a. een artikel van onze persafdeling. Een aantal leuke foto's toegevoegd op de artikelen pagina.

8 maart 2000 - De 29 april pagina is nogmaals multimediaans uitgebreid, dit maal het acticiteiten gedeelte. Een 'Media Hypes' pagina toegevoeg met allerlei onzinnige media onzin. Een aantal links toegevoegd op de artikelen en links pagina.

8 maart 2000 - De Manifest pagina is wat verfraaid. De 29 april pagina is multimediaans uitgebreid met een poster en jingle.

6 maart 2000 - Deze site is vandaag net geopend om u allen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen (voor zover we daarmee naar buiten willen treden) betreffende onze ideeën over en activiteiten op de komende koninginnedag.